torstai 1. maaliskuuta 2012

Ihan kivan kaupan nettikauppaohjelma on uudistettu

Ihan kivan kaupan nettikauppa on vaihdettu uudelle alustalle. Kauppa löytyy edelleen osoitteesta http://www.askartelumassat.com 
 
Mikäli käyttämäsi internet-tarjoajan nimipalvelut vielä johtavat väärään osoitteeseen löydät sieltä linkin uusille sivuille. Viimeistenkin nimipalvelujen pitäisi olla päivittyneitä iltapäivän kuluessa.

Nettikaupan muutos tarkoittaa sitä, että tehdessäsi seuraavan kerran tilauksen joudut rekisteröitymään kaupan asiakkaaksi uudestaan. Samalla myös uutiskirjeen tilaukset tulee uudistaa. Rekisteröityessäsi voit raksittaa uutiskirjeen tilauksen päälle. Halutessasi voit myös tilata pelkän uutiskirjeen täyttämällä sähköpostiosoitteesi kaupan etusivulla oikealla olevaan uutiskirjeen tilauslaatikkoon.

Samalla kun vaihdoimme nettikauppaohjelmaa vaihdoimme myös maksunvälittäjää pankkipainikkeissa. Käytämme jatkossa Checkout- palvelua. Valittuasi maksutavaksi Chekout pääset valitsemaan haluamasi maksutyypin. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi jolloin tuotteet voidaan postittaa. Pyrimme postittamaan kaikki maksetut lähetykset viimeistään maksua / suorituksen näkymistä tilillä (ennakkomaksu) seuraavana postituspäivänä.

Muutimme myös posti- ja käsittelykustannushinnastoamme selkeämmäksi. Tuotepainojen- ja tilavuuksien mukaan laskettu postituskulu on nyt 3, 6 tai 9 euroa.

Tulevista kursseista löydät tietoa nettikaupasta.

Seuraava messutapahtuma josta Ihan Kivan Kaupan löytää on Helsingin Kädentaito, 27.- 29.4 Helsingin messukeskuksessa

Valoisaa lopputalvea - terminen kevät alkaa jo kuukauden päästä joten hangista kannattaa nauttia nyt kun niitä vielä hetken on :)

Pörrö
Ihan kiva kauppa

Pin It

2 kommenttia:

  1. Kiitos Pörrö linkistä! Olipa hyvä se aloituskuva! =)

    VastaaPoista
  2. Joo :) Se käsikollaasi oli vaan niin herkullisen samanoloinen kuin sun videon käsikuva. Puhutaan siis tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=CYUlhonq4pQ

    VastaaPoista